To kvinner i 30-årene, liker peiskos med en god bok, håndarbeid og turer i by og park. Du søker filmtips, kontante meninger og kan bli med på stadig nye matlagingsutfordringer. Bill.mrk. "Blir det oss?"

lørdag 26. november 2011

Vårt andre proffe bloggevent, shoppingkveld hos Steen & Strøm

K:
Smak på det, kva høyres best ut; VIP-kveld på Lambertseter Senter eller eksklusiv shoppingkveld med Costume hos Steen & Strøm. Senteret på Lambertseter fristar med muligheit for å vinne julekonsertbillettar og bonus på julehandelen, medan Steen & Strøm lokkar med rabattar på fancy merkevarer, goodiebags, DJ, gratis bobler, flaum av smaksprøver og make overs i fleng. Du og hadde gått på Steen & Strøm, ikkje sant? Det gjorde iallefall vi.


Stappa på thaimat frå Risbolle (meir om det ein annan gong) troppa vi opp stinne av forventningar. Vi skulle ha goodiebags og gratis sjokolade. Vi er enkle sånn. 200 andre unge kvinner (snittalder 25) hadde også møtt opp, og dørene var stengt sjølv om vi kom slengande 20 minutt etter at dørene skulle ha opna. Kvinnsa begynte å bli utålmodige, og det vart ikkje betre av at leg skulle sjekkast på alle. Der og då opplevde vi vår første nedtur, vi såg goodiebagsane forsvann framfor augene våre, på innsida av glasdørene som vi aldri kom oss igjennom. Men til slutt var det altså vår tur.


Bildet gir ikke et fullgodt bilde av hvor mange som faktisk ventet på å slippe inn

A-M:
Vel innenfor var jaktinstinktet tent: Hvor er sjokoladen??? Vi fulgte strømmen opp i tredje etasje, men fant lite annet enn en utplukket fruktbuffet og en massiv kø til negloppfiffingsstanden. Men så, i fjerde etasje: Sjokoladeslottet! Vårt eget Soria Moria lå der og glimret forlokkende. Vi nærmet oss med ærbødige steg, klare for å meske oss med deilige smaksprøver. Og så møtte vi veggen. Sjelden har jeg vært borti noe så smålig og gnient som det synet som møtte oss ved Sjokoladeslottets bord. Hver konfektbit hadde blitt delt opp i fire biter, slik at vi ikke fikk i oss mer enn en ynkelig liten kvadratcentimeter med sjokolade hver. Grisete og ulekkert var det også der sjokolademannen sto og delte opp samtlige konfektruter med brødkniven sin. Buuuuu!!!



Kjipe kjipe Sjokoladeslottet! Boikott nå!!!

K:
OK, korleis kunne vi då profittere? Stappe alt av lausøyre i veska? Shoppe vilt for å bruke alle rabattane? Trykke i oss frukt og grønt? Vi gjekk for gratis alkohol. For i motsetning til den gjerrige sjokoladeprodusenten delte alkoholleverandørane som var der sjenerøst ut smaksprøver, og då snakkar vi fulle glas. Vi prøvde oss først på ein lekker kvitvin, deretter ein svært god musserande rosé. Vi snappa også med oss grønsaker og dip, fann oss ein utstillingssofa, slengte oss ned og kjente humøret stige bittelitt. A-M vurderte muligheitene for makeover av hår, negler eller ansikt, men køen var endelaus.


Rosa spruddel til folket! :)
 A-M:
Vi tuslet heller hjem og trøstet oss med at prosecco(=sprudlevann)-baren hadde vært en suksess, jeg var i det minste smått brisen :)

Her er noen andre bloggere som har skrevet om samme event:
http://www.moteblogger.no/bloggpost.php?id=260955
http://isalicious.blogg.no/1322250263_wiz_khalifa__steen_og.html
http://perfectionturnsmeon.blogspot.com/2011/11/241111.html

3 kommentarer:

  1. Jeg vet ikke om dette er den mest livsbejaende kvelden jeg har opplevd... Eller du var kanskje ironisk? ;)

    SvarSlett
  2. Faktisk parafraserte jeg en av bloggpostene dere linka til...

    SvarSlett